Business Controller (24 UUR – 0,6 FTE*)

Online learning platform

Read Our Resources   

Business Controller (24 UUR – 0,6 FTE*)

De volgende functie is per direct beschikbaar:

Om onze huidige Business Controller te versterken, zoekt EFDN een zeer sterke financial met oog voor bedrijfskunde. *Het gaat in eerste instantie om een ondersteunende rol voor onze huidige Business Controller voor 3 dagen per week; het doel is echter nadrukkelijk om deze persoon -die over ongeveer 2 jaar met pensioen zal gaan- op te volgen (4 of 5 dagen per week).

Omdat EFDN een Stichting is, is kennis van de regels hieromtrent noodzakelijk. De funding voor de projecten moet zeer nauwkeurig aangevraagd, bijgehouden en gerapporteerd worden. Tegelijkertijd zoekt EFDN naar nieuwe mogelijkheden om funding voor onze werkzaamheden te organiseren.
De business controller is verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële werkstromen, en voor de maandelijkse en jaarlijkse rapportages. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren en tijdig uitbetalen van facturen, het bijwerken van de ontvangsten en uitbetalingen in de begroting, de salaris administratie (inclusief onkosten declaraties) en het begeleiden van project managers in hun financiële rapportages op de projecten van EFDN.

Een groot component van de rapportages is het -met kennis van zaken- sparren met de accountant en de penningmeester van het Bestuur van EFDN. De inrichting van de rapportagestructuur van de projecten op basis van de SLA (per project) is daarnaast, samen met de controle van de ingestuurde financiële documenten van de partners in de projecten, de hoofdmoot van het werk. Dit werk dient uitermate zorgvuldig, tijdig en volgens de geldende regels -waaronder AVG- te gebeuren voordat de financiële steun aan leden kan worden uitgekeerd (in verschillende termijnen).

Samen met de Manager Operations werkt de Business Controller aan het versterken van de gezonde financiële huishouding van EFDN, als leidende organisatie op het gebied van “CSR” (“MVO”) in Europees clubvoetbal.

Lees hier de volledige functieomschrijving.

Contract:

  • 24 uur (0,6 FTE)*  
  • Start: 1 November 2022
  • Solliciteren: stuur je motivatiebrief en CV waaruit blijkt waarom jij geschikt bent voor deze functie naar vacancy@efdn.org.

*    Het gaat in eerste instantie om een ondersteunende rol voor onze huidige Business Controller voor 3 dagen per week; het doel is echter nadrukkelijk om deze persoon -die over ongeveer 2 jaar met pensioen zal gaan- op te volgen (4 of 5 dagen per week).

 
Members